Gjeldende dato.

 Del I. Personopplysninger

(1) Søkerens navn. Jobbsøkeren, som skal sende inn denne søknaden, må identifiseres i begynnelsen av denne prosessen. Hans eller hennes navn forventes i standardpresentasjonen av "Først", "Midten" og "Siste" der det er forespurt.


(2) Gjeldende dato.


(3) Adresse. Jobbsøkerens bostedsadresse skal fordeles til neste område. To linjer er gitt for dette formålet. Det er ikke tilrådelig å bruke en P.O. Boksadresse med mindre det er absolutt nødvendig. De fleste om ikke alle arbeidsgivere vil trenge hjemmeadressen til hver potensiell ansatt for å støtte en bakgrunnssjekk.


(4) E-postadresse. Jobbsøkeren bør kunne oppgi en gyldig e-postadresse som overvåkes aktivt.


(5) Telefonnummer. Mange potensielle arbeidsgivere vil kontakte søkeren på telefon for viktige saker, spørsmål eller avgjørelser. Jobbsøkerens mobiltelefon og/eller hjemmetelefonnummer(r) skal vises sammen med hans eller hennes øvrige kontaktinformasjon.


(6) personnummer. En allment akseptert og ekstremt pålitelig måte å verifisere ens identitet på er personnummeret hans eller hennes. Det er derfor reservert et spesifikt område for visning av jobbsøkerens personnummer.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/



(7) Dato tilgjengelig. Kalenderdatoen når jobbsøkeren for første gang er i stand til å jobbe fysisk, bør rapporteres.


(8) Ønsket lønn. Lønnssatsen som forventes av jobbsøkeren kan defineres som et dollarbeløp betalt per time eller en fastsatt årslønn. Produksjonen av denne informasjonen bør gjøres som et dollarbeløp etterfulgt av enten "Time" eller "Lønn" avkrysningsboksen.


(9) Ønsket ansettelse.


(10) Stillingsstatus søkt. Det bør angis om jobbsøkeren søker "Fulltids", "Deltids" eller "Sesongbasert" ansettelse. Hvis jobbsøkeren er fleksibel, kan en hvilken som helst kombinasjon av disse avmerkingsboksene velges så lenge det samsvarer med jobbsøkerens intensjon.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/



Del II – Ansettelsesberettigelse

(11) Juridisk kvalifikasjon til å arbeide. Evnen til å jobbe lovlig i USA bør være en av jobbsøkerens egenskaper. I så fall bør "Ja"-boksen merkes eller velges. Ellers, hvis jobbsøkeren ikke er i stand til å jobbe lovlig i USA (dvs. han eller hun kan kreve sponsing), bør "Nei"-boksen velges.


(12) Tidligere historie med arbeidsgiver. «Ja»-boksen skal velges hvis jobbsøkeren har jobbet for arbeidsgiveren som godtar denne søknaden. Hvis ikke, bør "Nei"-boksen merkes. Husk at hvis jobbsøkeren har jobbet for denne arbeidsgiveren før da, må en produksjon av den første kalenderdatoen og den siste kalenderdatoen for hans eller hennes ansettelsesperiode hos denne arbeidsgiveren inkluderes i denne delen.


(13) Kriminell status. Den kriminelle historien til jobbsøkeren må etableres. Hvis han eller hun aldri har blitt dømt for en (forbrytelse) forbrytelse, må "Nei"-boksen velges. Hvis ikke, bør "Ja"-boksen merkes av eller velges, og en diskusjon av domfellelsens art om omstendighetene som førte til domfellelsen, så vel som resultatet må dokumenteres.

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/



Del III – Utdanning

(14) Videregående skole. En kort historie om jobbsøkerens akademiske historie kreves for denne søknaden. Derfor bør navnet på den videregående skolen som han eller hun gikk på, oppgis sammen med byen og staten der den ligger.


(15) Dato deltatt. Den første og siste kalenderdatoen da jobbsøkeren gikk på den angitte videregående skolen er nødvendig.


(16) Fullføringsstatus. "Ja"-boksen skal merkes hvis jobbsøkeren ble uteksaminert fra videregående og graden han eller hun opptjente bør dispenseres. Hvis jobbsøkeren ikke fullførte videregående skole, bør "Nei"-boksen merkes.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/



(17) Høyskole. Hvis jobbsøkeren gikk på høyskole, bør det fulle navnet på denne høyskolen eller universitetet vises sammen med byen og staten der det kan finnes.


(18) Dato deltatt. Både den første datoen for semesteret jobbsøkeren gikk på college og den siste datoen for hans eller hennes oppmøte vil være nødvendig i denne delen.


(19) Gradstatus. Hvis jobbsøkeren er en høyskoleutdannet, må boksen merket "Ja" velges og graden han eller hun oppnådde bør velges. Ellers, hvis han eller hun ikke oppnådde en grad, må "Nei"-boksen merkes.



(20) Andre utdanningsfasiliteter eller kurs. En oversikt over enhver annen type utdanning oppnådd av jobbsøkeren bør inkluderes. For eksempel, hvis jobbsøkeren gikk på en handelsskole, bør navnet på skolen sammen med byen, staten, datoene han deltok og graden eller sertifiseringen oppnådd av jobbsøkeren dispenseres for gjennomgang.


(21) Startdato og siste dato for oppmøte.


(22) Grad eller sertifikat gitt. Sertifikatet som jobbsøkeren oppnådde ved det andre utdanningsinstitusjonen eller kurset som deltok på, kreves for å fullføre dette området.



Del IV – Tidligere ansettelse

(21) Arbeidsgiver 1. De fleste arbeidsgivere vil ønske å vurdere

Comments